5 Ekim 2011 Çarşamba

gelse bi çikolatalı frambuazlı pastayla gönlüme çöreklense :)

3 güzel kız düşünün bir çakma sarışın olmuş niye çünkü sarıyı çok ama çok seviyormuş :)) biri çakma karamel niye oda karamel seviyormuş gözlerinede yeşil lens takıyormuş :)) bu iki kızımız ev arkadaşıymış istanbulda dev bir plazmaları varmış, o plazmada hep ''romantik komedi'' izlerlermiş bazen ağlar bazen güler erkek kıza evlenbme teklifi edince derin bir iç çekerlermiş :))) bir de bunların 3. sü varmış ama o orjinal turuncuymuş :) evlerinin daimi misafiriymiş çünkü master yaptığı okul o şirin eve yakınmış ayrıca itiraf etmiyormuş ama çakma sarışını çok seviyormuş ve ondan ayrılmak istemiyormuş :))) bu 3 güzel kızımız bir gece evde otururken pms döneminde olan çakma sarışının canı çikolatalı frambuazlı pasta çekmiş. bir yandan orjinal turuncuyu gece gece çıkıp pasta alması için ikna etmeye çalışıyormuş bir yandan da elinde iphone whats up dan öküz ama çok güzel gülen çocukla konuşuomuş. dilini tutamayan bizim çakma sarışın tabi bu olaydan öküzcügünede bahsetmiş veeeeeeee yaklaşık 1 saat sonra ta taaaaaaaaaaaammmmmm kapı çalmış. ee bizim 3 kız korkmuş tabi !

-çakma karamel söylene söylene : eee ben size şu müziğin sesini kısın dedim ama bak komşular şikayete geldi die kapıya bakmaya yönelmiş.
aman allahım o da ne öle kapıda yakışıklımı yakışıklı muhteşem gülüşlü bir çocuk elinde de bir paket çakma sarışını soruyormuş :))))


tabi bizim çakma sarışın sesi duyar duymaz kapıya ışınlanması bir olmuş. öküzcüğünü elinde çikolatalı frambuazlı pastayla görünce şok olmuş. eee devamı tabiki şaşırmalar gülüşmeler hepbirlikte pastayı yemeler veeee sevimli arkadaşlarının onları anlayışla yalnız bırakıp odalarına çekilmesiyle son bulmuş :)))

ee artık geriside sizin hayal gücünüze kalmış :))))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder